Noi massage

Thaimassage i Vadstena

Behandlingar

Vi är ett seriöst företag och utför endast massage utan "speciella tillägg"

 Thaimassage
Thaimassage ges vanligen utan olja. Vi erbjuder som alternativ även Thai massage med olja. Thaimassage brukar beskrivas som en blandning av akupressur, yoga och shiatsu. Massören använder inte bara sina händer utan hela kroppen, till exempel underarmar, armbågar, knän och fötter. Efter en massagesession brukar den masserade känna sig avslappnad och uppiggad på samma gång och musklerna känns utstretchade. Thaimassage brukar upplevas som avslappnande, avstressande och vitaliserande och är därför bra för alla som behöver varva ner eller har stressrelaterade problem.

Oljemassage
Massage av hela kroppen med olja. Den behandlingen är mycket avslappnande och löser spänningar som byggs upp i musklerna. Ryggsmärtor och huvudvärk kan ofta bero på spända muskler, och en avslappnande massage kan göra underverk. Massage har positiva medicinska effekter, kroppens endorfinnivå höjs vilket ger avslappning, välbefinnande, förbättrad sömn, smärtlindring och minskad oro och stress. 

Fotmassage
Fotmassage har spårats tillbaka 2000 år då man redan visste att många sjukdomar kunde botas med fotmassage. Om man gör fotmassage ofta är det också ett bra sätt för att förbättra blodcirkulationen och lindra ryggsmärtor, magproblem och sömnsvårighet. Vid fotmassage används en tryckteknik som verkar på bestämda reflexzoner i fötterna, handen eller örat. Dessa zoner motsvarar organ och kroppsdelar i övriga kroppen. Behandlingen utförs med en speciell teknik där man använder tummarna och fingrarna. Efter en timmes fotmassage kommer du att känna dig avslappnad, lugn och varm.